ZRt alapítás olcsón

Cégalapítás hotline:
06-30-463-0818
hanno@t-online.hu


Főoldal
KFT alapítás információk
BT alapítás információk
ZRT alapítás információk
Cégmódosítás
Cégalapítás árak, díjak, költségek
TOP 10 hiba
Végelszámolás
Ingatlanügyek
Elérhetőség

Ellenőrzés
Cégnév ellenőrzése
Tevékenységi körök

Dokumetumok
KFT bejegyzéshez adatlap
Egyszemélyes KFT adatlap
BT bejegyzéshez adatlap
ZRT bejegyzéshez adatlap
Egyszemélyes ZRT adatlap

ZRT ALAPÍTÁS
KEDVEZŐ ÁRON

ZRt alapítás Magyarországon

A részvénytársaság olyan gazdasági társaság, amely előre meghatározott számú és névértékű részvényekből álló alaptőkével (jegyzett tőkével) alakul, és amelynél a tag (részvényes) kötelezettsége a részvénytársasággal szemben a részvény névértékének vagy kibocsátási értékének szolgáltatására terjed ki. A részvénytársaság kötelezettségeiért - törvényben meghatározott kivétellel - a részvényes nem felel. A részvénytársaság zárt körben vagy nyilvánosan alapítható, működési formája lehet zártkörű vagy nyilvános.

Zártkörűen működik az a részvénytársaság, amelynek részvényei nem kerülnek nyilvános forgalomba hozatalra, továbbá az a részvénytársaság is, amelynek a nyilvánosan forgalomba hozott részvényeit nyilvános ajánlattétel útján már nem értékesítik, illetve azokat a szabályozott piacról kivezették.

A részvénytársaság alaptőkéje nem lehet kevesebb ötmillió forintnál. Részvénytársaság pénzbeli hozzájárulás nélkül, nem pénzbeli hozzájárulással is alapítható. Alapításkor az alaptőke 25%-át kell rendelkezésre bocsátani, ha az készpénz, ha teljes egészében apport, akkor azt teljes egészében.

Könyvvizsgáló alkalmazása és felügyelőbizottság megválasztása Zrt. esetében nem kötelező!

Tehát gyakorlatilag, 1.25 millió forinttal (erről alapító nyilatkozik) felügyelőbizottság választása, és könyvvizsgáló nélkül alapítható ZRT.

Cégünk segít a ZRt alapításban olcsón, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

ZRt alapítás Magyarországon olcsón - Rt létesítés

Webdesign