Cégbejegyzés

Cégalapítás hotline:
06-30-463-0818
hanno@t-online.hu


Főoldal
KFT alapítás információk
BT alapítás információk
ZRT alapítás információk
Cégmódosítás
Cégalapítás árak, díjak, költségek
TOP 10 hiba
Végelszámolás
Ingatlanügyek
Elérhetőség

Ellenőrzés
Cégnév ellenőrzése
Tevékenységi körök

Dokumetumok
KFT bejegyzéshez adatlap
Egyszemélyes KFT adatlap
BT bejegyzéshez adatlap
ZRT bejegyzéshez adatlap
Egyszemélyes ZRT adatlap

CÉGALAPÍTÁS
KEDVEZŐ ÁRON

Cégbejegyzés

Sajnálatosnak és szánalmasnak, ezen felül etikátlannak tartjuk azokat az irodákat, ügyvédeket, akik más irodák lejáratásával, negatív kampánnyal próbálnak ügyfeleket szerezni! Azt állítják, hogy a szerintük 'túl olcsó' irodák hozzá nem értő 'kóklerek', csak azért, mert ők 40-50, esetenként 60.000,-Ft-ot kérnek egy cégalapításért. A cégalapítás iratminta alapján történik, minden ügyvéd ugyanazt az okiratot nyújtja be a cégbírósághoz elektronikus úton, mindez kb. másfél, maximum 2 órás munka, ezért pedig NEM JÁR 60.000,-Ft!!! Mi pont ezt tartjuk etikátlannak!!!

TOP 10 HIBA???

Felhívják a figyelmet, hogy a szerintük 'túl olcsó' irodáknál különböző hibákat követnek el a cégalapítás, vagy a cégmódosítások ügyintézésében. Ilyen pédául a cégnév helytelen kiválasztása, vagy a tevékenységi körök helytelen megjelölése, de ezeken felül számos hibát felsorolnak, sőt még bűncselekménynek is nevezik a cégalapítást, csak azért, hogy lejárassák a reális áron dolgozó irodákat, ügyvédeket! Mivel céget csak ügyvéd alapíthat, ezért értetlenül állunk az ilyen jellegű hozzászólások előtt! Ezen felül ugyancsak etikátlan egy praxissal rendelkező ügyvéd szakmai tudásának a megkérdőjelezése.

Irodánk ügyvédje, Dr. Révész Tibor 5 éve a Magyar Ügyvédi Kamara tagja széleskörű társaságjogi ismeretekkel. Kamarai tagsága az Ügyvédi Kamara hivatalos honlapján ellenőrizhető!

Irodánk minden egyes esetben különös figyelemmel jár el a cégalapítás, vagy cégmódosítások lebonyolításában! Tény, hogy minden egyes ügyletnél sok szempont van, amit figyelembe kell venni és ellenőrizni kell, mielőtt az ügyvéd benyújtja az okiratokat a Cégbírósághoz! Csak egy pár példa:

- A cégnév ellenőrzése : Benyújtás előtt ellenőrizni kell, hogy a kiválasztott cégnév szabad, tehát bejegyezhető-e. A törvény szerint minimum 3 karakter eltérés kell egy másik hasonló elnevezésű cégtől. Itt érdemes megemlíteni, hogy a Cégbíróság akkor sem jegyzi be a céget, ha olyan cégnevet választ, ami ugyan már törölt cégnévként szerepel a nyilvántartásban, hiszen ez megtévesztő lehet a cég ügyfelei, partnerei, vásárlói számára, hiszen azt feltételezhetik, hogy az új cég a már akár évvekkel előbb törölt cég jogutódja. Irodánk minden egyes esetben segít Ügyfeleinknek a megfelelő cégnév kiválasztásában és benyújtás előtt több szempontból is ellenőrizzük, hogy a kiválasztott cégnév bejegyezhető-e.

- A tevékenységi körök : Érdemes tudni, hogy egy társaságnak csak 1 főtevékenységi köre lehet, ezen kívül egyéb tevékenységi köröket meg lehet jelölni, de ez nem kötelező, csak a főtevékenységi kör megjelölése kötelező. A főtevékenységi kör kiválasztásánál is különös figyelemmel kell eljárni! Ha például a társaság tagja(i), vagy az ügyvezető(i) egy másik társaságban, függetlenül a cégformától már alkalmaznak egy főtevékenységi kört, abban az esetben az új cégben nem lehet megjelölni ugyanazt a tevékenységi kört főtevékenységként. Ilyen esetben egyéb tevékenységi körként kell megjelölni. Ezen kívül van néhány tiltott TEÁOR szám, amely tevékenységi köröket normál társaság nem végezhet, ezeket is ki kell szűrni benyújtás előtt, természetesen ezt is minden egyes esetben ellenőrizzük.

- Az ügyvezető : Nem lehet ügyvezető egy társaságban az a személy, aki már volt ügyvezető egy már jogerősen felszámolt társaságban. Ettől függetlenül tagként még szerepelhet egy újonnan alakuló társaságban. Ezt is fontos figyelembe venni!

- A székhely és a telephely : Székhely megjelölése minden esetben kötelező, telephelyet nem köteles bejelenteni a társaság, azonban abban az esetben, amennyiben telephelyet is szeretnének megjelölni fontos tudni, hogy a székhely és a telephely nem szerepelhet ugyanazon a címen, tehát eltérőnek kell lennie egymástól. Szükség esetén irodánk biztosít Ügyfeleinek székhelyet Budapesten, a VII. kerületben, melynek költsége havi bruttó 5.000,-Ft, a székhelyszolgáltatás opcionális, tehát nem kötelező igénybe venni, csak szükség esetén!

- A könyvelés : Amennyiben nincs megbízható könyvelője, irodánk könyvelőt is biztosít Ügyfeleink részére, melynek havi költsége bruttó 15.000,-Ft, kihangsúlyozva, hogy a könyvelés is opcionális, tehát nem köteles nálunk könyveltetni és különböző hűségnyilatkozatokat aláírni! Ne dőljön be az olyan ajánlatoknak, ahol ingyen megalapítják a cégét, ha ők biztosítják a székhelyet és a könyvelést, bár elsőre jól hangzik, higgye el már rövid távon is rosszabul jár anyagilag!

- Honlapkészítés : Amennyiben igényt tart rá, irodánk szakembere elkészíti Önnek a cég honlapját, így a világhálón reklámozhatja termékeit, szolgáltatásait! A honlapkészítés költsége bruttó 50.000,-Ft egy éves ingyenes karbantartással, természetesen ez is opcionális, tehát nem kötelező igénybe venni!

 

- A szakszerű tájékoztatás : Irodánk minden egyes Ügyfelének szakszerű és átfogó tájékoztatást ad a cégalapítással kapcsolatos fontos tudnivalókról, a cégalapítás utáni kötelezettségekről és a cégalapítással kapcsolatos felelősség tekintetében és a cég működésének vonatkozásában. Természetesen, amennyiben nálunk alapít céget, a cég bejegyzése után sem hagyjuk magára, bármilyen szakmai kérdése, vagy problémája van akár telefonon is ingyenesen tájékoztatjuk hasznos és szakszerű tanácsadással!

- Összegezve: NE FIZESSEN DUPLA, AKÁR TRIPLA MUNKADÍJAT ugyanazon munkáért!!!

 

Egyszerű cégalapítás gyorsan (cégbejegyzés gyorsan, precízen), olcsón, e-cégalapítás
Cégmódosítás, cégügyek. Cégalapítás Budapesten és vidéken, Magyarországon

Webdesign